Geschiedenis

Wie heeft het leven gegeven aan de wondere wereld van Look-O-Look? Kijk hieronder voor het succesverhaal van Look-O-Look!

1969

LOOK-O-LOOK, HOE HET BEGON….
Voor de oorsprong van het merk moeten we terug naar het jaar 1969. Look-O-Look kwam op de markt met een bijzondere snoeppresentatie, die tot op de dag van vandaag ons handelsmerk is. De meest verrassende snoepsoorten werden bij elkaar gepresenteerd in transparante zakjes, gekenmerkt door Boink de beer.
Boink De Beer

1986

SOCIAAL SAMENWERKEN
Look-O-Look gaat samenwerkingen aan met sociale werkplaatsen in Nederland. Dit zijn ondernemingen die werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tegenwoordig pakken circa 600 mensen het internationale Look-O-Look assortiment in.
Sociaal samenwerken

1989

INTERNATIONALE GROEI
In dit jaar werd Look-O-Look onderdeel van de grote snoepfabrikant Van Melle. Look-O-Look werd steeds groter en groeide ook internationaal.
Wereldbol

1999

JE GELOOFT JE OOGEN NIET!
In dit jaar ging BOINK de beer met pensioen en werd hij vervangen door het bekende Look-O-Look logo met de vrolijke ogen. Tot op de dag van vandaag zijn de ogen terug te zien in het Look-O-Look logo.
oude logo

2001

VERHUIZING
Look-O-Look verhuist naar een gloednieuw milieuvriendelijk pand in Andelst. Vanuit deze locatie wordt alles aangestuurd: het lekkerste snoep wordt verpakt en verstuurd naar verschillende landen!
nieuw kantoor

2001

2001 PERFETTI VAN MELLE
Van Melle en het van oorsprong Italiaanse zoetwarenconcern Perfetti fuseren. Zo ontstond de combinatie Perfetti Van Melle, een eersteklas speler in de zoetwarenmarkt met vestigingen in 35 landen.
perfetti van melle

2014

SURPRISE! SNOEP OM TE DELEN EN TE GEVEN
Het succes van de Candy Pizza was het startsein voor de introductie van een complete range snoepcadeaus en verrassingen. De Candy pizza, de Candy Sushi en Candy Burger krijgen een vaste plek binnen het assortiment. Jaarlijkse komen hier nieuwe snoep surprises bij!
Pizza cadeaus

2015

VEGETARISCH EN VEGANISTISCH SNOEP
Reeds in 2015 werden eerste Look-O-Look producten voorzien van het V-label. Het internationale keurmerk voor vegetarische en veganistische producten. Op dit moment is meer dan de helft van de Look-O-Look hangzakjes en familiezakken voorzien van het V-label.
Vlabel

2019

AL 50 JAAR ZET LOOK-O-LOOK AL JE ZINTUIGEN OP SCHERP!
Look-O-Look bestaat 50 jaar en is niet meer weg te denken in het snoepschap. Bij Look-O-Look stap je in een wereld vol plezier en verwondering, waar je gewoon weer even kind kan zijn. Je ervaart verschillende smaaksensaties en valt letterlijk van de ene verrassing in de andere. Tevens is het na 50 jaar tijd voor een nieuw jasje. Hierbij worden je zintuigen op scherp gezet met de nieuwe wereld van Look-O-Look!
Ticket naar de wondere wereld